Riool ontstoppen Helmond

Wij helpen u graag bij een rioolonstopping in Helmond

U staat onder de douche en u hoort een borrelend geluid. Niet veel later staat het water tot over uw enkels. Of ondervindt u juist hinder van een geblokkeerde gootsteen of wasbak? Het riool ontstoppen komt nooit gelegen, daar zijn zowel onze klanten als onze rioolvakmannen van overtuigd! Gelukkig kunt u ons wel bellen als het zover is, want onze specialist kan al binnen enkele uren bij u op de stoep staan.

Professionele rioolontstopping Helmond: hoe werkt het?

Van uw dakgoot tot aan het gemeentelijke riool: onze specialisten kunnen elke mogelijke blokkade in uw riolering verwijderen, ongeacht waar deze zit. Het gereedschap wordt zorgvuldig en de vakman gaat uw riolering ontstoppen. Gaandeweg ontdekt hij wat de verstopping veroorzaakt.

 1. De blokkade is ontstaan doordat u ooit een teveel aan resten heeft willen doorspoelen.
 2. De hoofdleiding is geblokkeerd, waardoor er mogelijk meerdere afvoeren niet werken.
 3. In uw riolering is sprake van slijtage en/of er is een defect. Dit kan onderzocht worden met o.a. een rioolcamera.
De specialist spitst zijn werkzaamheden toe op zijn bevindingen. Hoe dieper de blokkade in uw riolering, hoe langer het zal duren om deze op te heffen. In sommige gevallen moeten er ook graafwerkzaamheden worden verricht. Bijvoorbeeld bij ernstige problemen zoals:

 • scheuren en breuken in leidingen
 • wortelgroei in leidingen
 • slijtage van het riool
 • verzakking van het riool
 • verkeerd aangelegd riool
Maakt u zich niet direct zorgen: het kan zijn dat de blokkade in uw riool niet door een ernstiger onderliggend rioolprobleem wordt veroorzaakt. De meeste verstoppingen worden namelijk binnen 24 uur opgelost.

Kosten riool ontstoppen Helmond

Een voorwerp kan door het zelf ontstoppen dieper in een riool belanden. Iemand kan een pan met frituurvet door het toilet hebben gespoeld. Een scheur in een leiding kan de afvoer van vele resten tegenhouden. Kortom: ook onze specialist kan telkens verrast worden door de oorzaak. Hij moet dan ook per opdracht een gepaste prijs opmaken. Dat doet hij aan de hand van de volgende vragen:

 • Waardoor is de blokkade in uw riolering veroorzaakt?
 • Is deze blokkade goed bereikbaar?
 • Hoe diep zit de blokkade?
 • Is inspectie noodzakelijk? Zo ja, waarmee? Is er ook sprake van stankoverlast?
 • Welk gereedschap moet gebruikt worden voor de riool ontstopping?
 • Zijn er ook reparaties nodig?
 • Hoeveel uren zijn nodig om de werkzaamheden uit te voeren?
U kunt ons alvast bellen voor prijsopgave. Onze expert kan dan aan de hand van uw probleembeschrijving een prijs opgeven. Nodigt u hem uit om het riool te ontstoppen en blijkt er later meer aan de hand te zijn? Dan zal de expert zijn (nieuwe) plan van aanpak en de bijbehorende kosten met u bespreken. Hij zorgt er altijd voor dat u altijd weet waar u aan toe bent!

Riolering ontstoppen in Helmond? Helmondse woningen en bedrijven kiezen voor ons!

Een riool ontstoppen in Helmond: onze vakmannen hebben al vele woningen en bedrijven in Helmond en omgeving mogen helpen. Bel ons voor een afspraak en ervaar wat onze vorige klanten ook hebben ervaren: professioneel werk voor een eerlijke prijs. Door een ervaren en servicegerichte vakman uiteraard!


Riool ontstoppen in Helmond?

Wij staan 24/7 voor u klaar!