Riool verstopt in Helmond en omgeving

Zit uw riool verstopt of heeft u problemen met het toilet of een specifieke afvoer of gootsteen? Dan bent u bij Rioolontstoppingsdienst Helmond aan het juiste adres. Wij brengen u direct in contact met dé rioolspecialist voor Helmond, Deurne, Asten, Beek en Donk en omgeving. Hoe groot of klein uw verstopping ook is en waar het probleem ook zit: onze vakman staat 24/7 voor u klaar. Dus ook ‘s avonds en in de weekenden. Dankzij de ruime ervaring van onze erkende rioolspecialist, is het probleem met uw riool snel opgelost.

Ontstoppingsdienst Helmond staat voor snelle service

Niemand zit te wachten op een verstopt riool of toilet. Dit wilt u dan ook het liefst zo snel mogelijk oplossen. Hoe langer u moet wachten, des te groter uw ergernis. Zou het dan niet fijn zijn wanneer u met slechts één telefoontje het ontstoppingsbedrijf voor Helmond laat komen? Zij hebben de modernste apparatuur, waarmee iedere verstopping als sneeuw voor de zon verdwijnt. Of u nu last heeft van een toilet of gootsteen dat overstroomt, een verstopt putje of van een rioolgeur in uw huis. Pak die telefoon en bel. U wordt dan in een mum van tijd geholpen.

Geen riool of gootsteen klus te groot

Het riool is letterlijk het afvoerputje van uw huis: de wc, de wasbak, de vaatwasser en wasmachine, uw bad en douche. Elk putje waar normaal gesproken water doorloopt komt uit op het riool en kan verstopt raken. Naast water spoelt er namelijk viezigheid en rotzooi weg. Dit hoopt zich na verloop van tijd op, met een verstopt riool tot gevolg. Denk bijvoorbeeld maar aan vet- en etensresten, wc-papier, zeep en haar. Hierdoor stopt de wasmachine of vaatwasser met spoelen, loopt het toilet over of krijgt u last van een borrelende leiding. Wat de oorzaak van uw verstopt riool ook is en waar het zich bevindt, geen klus is te groot voor Rioolservice Helmond.

Werkwijze rioolservice Helmond

Is uw riool verstopt en loopt het douchewater niet weg? Spoelt het toilet door maar staat het wc-water tot aan de rand? Blijf dan vooral rustig en neem contact op met rioolservice Helmond. In no-time helpt onze rioolspecialist u van uw probleem af:

 1. Bel of vul ons contactformulier in en Ontstoppingsdienst Helmond snelt u te hulp.
 2. Onze specialist onderzoekt het probleem en vindt de oorzaak van het verstopte riool.
 3. Ziet hij het probleem niet met het blote oog, dan is een uitgebreide inspectie een optie. 
 4. De rioolexpert gaat voor u aan de slag met een ontstoppingsveer, frees of hogedrukspuit.
 5. Het rioolprobleem wordt snel, goed en zonder schade opgelost.
 6. Als laatste geeft onze vakman uit regio Helmond advies om een verstopt riool in de toekomst te voorkomen.

Wat kost een verstopt riool verhelpen in regio Helmond?

Het laten oplossen van een verstopt riool in Helmond of #, # en # is niet gratis, maar we garanderen u wel een eerlijke prijs. Hoe hoog die prijs precies is, valt lastig te voorspellen. Het ligt helemaal aan de omvang en het soort verstopping dat u heeft:

 • Hoe lang duurt het opsporen van de verstopping?
 • Welk materiaal is nodig om uw verstopte riool op te lossen?
 • Hoeveel tijd is onze rioolspecialist kwijt met het verstopt riool zelf?
 • Zijn er meerdere vakmannen nodig om het probleem op te lossen?

Al deze punten hebben effect op de totale kosten. Heeft u een verstopt riool en wilt u weten wat de prijs zal zijn? Bel ons dan voor een oriënterend gesprek of vrijblijvende offerte.

Afvoer verstopt, zelf ontstoppen of niet?

Voordat u een rioolspecialist voor Helmond belt om uw riool of afvoer te ontstoppen, is het een idee om het eerst zelf te proberen. Maar let op! Doe dit wel op de juiste manier. Het laatste dat u wilt is de verstopping verergeren:

 • Probeer nooit een verstopping ‘weg te duwen’. U verplaatst zo alleen het probleem.
 • Gebruik altijd een plopper. Hiermee komt de verstopping los en spoelt het soms weg.
 • Spoel geregeld uw afvoer met kokend water en soda. Dit breekt vastgekoekt vet af.  
 • Maak nooit gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen. Die tasten uw leidingen aan.

Het riool verstopt en heeft u alles al geprobeerd? Dan is het verstandig om onze rioolexpert voor regio Helmond te bellen. U betaalt dan wel een beetje geld, maar het rioolprobleem wordt wél snel voor u opgelost. 


Riool ontstoppen in Helmond?

Wij staan 24/7 voor u klaar!